Trænger badeværelset til at blive frisket op?

By:

Badeværelset er tit et af de rum, som vi glemmer lidt, når det kommer til indretning. Det får i hvert fald ikke ligeså meget opmærksomhed i forhold til de andre rum – såsom stuen, køkken og soveværelse. Det er tit ved badeværelset, at vi springer over, hvor gærdet er lavest, og det er ærligt i mine øjne. Et badeværelse kan være lige så stilfuldt, hyggeligt og personligt som alle de andre rum. Du tænker sikkert, at det kommer til at blive dyrt, hvis man skal til indrette badeværelset på nyt – skal man nu til at købe nyt toilet, bad og hvad der nu ellers hører med? Overhovedet ikke! Det er meget få justeringer, der skal til for, at din personlige stil kan skinne igennem – uden at det springer budgettet. 

Kæl for detaljerne på dit badeværelse 

Det handler om at kæle for detaljerne, da det kan gøre utrolig meget i sidste ende. Det kan være en bestemt farve, der kører igen, eller det kan være nogle lækre bloklys, et nyt spejl eller nogle lækre håndklæder, der ligger fremme. Det er nogle små ting, der skal til, og du kan virkelig gøre dit badeværelse en tand lækrere blot med nogle smukke og bløde håndklæder, der fuldender det. Ren hverdagsluksus. Det er her, at du skal overveje, om det er den simple stil, der skal dominerer med de klassiske farver som hvid, sort og grå – eller om du stræber efter noget mere farve og liv på badeværelset. 

Tapeteksperten.dk tilbyder nogle utrolig flotte Missoni håndklæder, der vil pynte på ethvert badeværelse. Udover at være virkelig smukke, så er de samtidig bløde og rigtig godt sugende, så kvaliteten er i top. Der er lidt til enhver stil og smag med forskellige farver og mønstre, der kan løfte dit badeværelse til et helt nyt niveau! Udvalget er stort, og priserne er i bund, så det kan i den grad anbefales. Hvis du er i tvivl om det mindste eller har brug for et råd, så hjælper de gerne med deres gode service!