Tapeter fra Tapeteksperten

By:

Da min mand og jeg efter 25 års hårdt arbejde endelig fik vores dejlige hus for os selv, skulle det selvfølgelig fejres med en totalt renovering op til vores sølvbryllup. Den sidste af de tre skønne unger fløj fra reden med en formaning om, at han ikke ønskede, at hans gamle værelse blev bevaret som en slags mausolæum over hans barndom – som de to ældste ønskede han blot, at min mand og jeg kunne bruge alle rum i huset, efter i så mange år at have givet plads til andre.

 

Det behøvede han ikke sige to gange. Han var dårligt nok ude af døren med sit skrivebord og sin futon, førend det gamle gulvtæppe blev rykket op og smidt til storskrald, og de gamle kassereoler blev sat på loftet med alle hans rollespilsfigurer og fodboldtrofæer. Det lyse loftrum skulle blive til mit arbejdsværelse, komplet med symaskine og tilskærerbord. Og jeg måtte helt selv bestemme indretningen – noget, jeg aldrig rigtig har prøvet i hele mit lange liv!

 

Vi gik til opgaven med fynd og klem, for nu skulle vi transformere familiereden til et pensionist-drømmehjem! Det stod os hurtigt klart, at datterens svampe-malede vægge ikke faldt i vores smag, og ældstesønnens sortmalede vægge med dødningehoveder var egentlig heller ikke noget, vi gad samle på. Jeg havde altid drømt om et sy-rum med stribet tapet i babyblå og hvid, og manden havde en forestilling om noget New Yorker-tapet, han havde set et sted, og som han syntes var vældig smart.

 

Hos Tapeteksperten.dk fandt vi hvad vi søgte: Et stort og særdeles varieret udvalg af tapeter i alle tænkelige farver, mønstre, og udformninger. Jeg var ganse overvældet over, hvor mange forskellige slags tapeter, der egentlig findes. Jeg troede, tapet var gået helt af mode, men det er tilsyneladende ikke tilfældet, eller også er det kommet tilbage efter at have været ude i kulden i adskillige årtier.

 

Vi fandt præcis de tapeter, vi havde ønsket os, og det til en rigtig god pris. Tapeterne blev leveret til døren indenfor en uge, og det er faktisk ikke så svært at sætte tapet op, som man måske tror – slet ikke hvis man har købt det rette tapet opsætnings udstyr hos Tapeteksperten.dk

Posted in: Tapeter