Tapeter – billig indretning

By:

Kender du det, at du har indrettet hele dit hjem i bedste Alt for Damerne-stil, men der mangler bare et eller andet? Budgettet for renovationen af dit hjem er efterhånden løbet ud, men du er bare ikke tilfreds. Måske kunne tapetet trænge til en overhaling? Det er nemlig tit en ting, vi overser, når vi skal indrette vores hjem.

Vi danskere har et ry for at være forsigtige og fornuftige. Vi bruger derfor tit de ”kedelige”, solide farver. Farver som ikke fornærmer nogen, og som passer til alt. Sort, hvid, grå. Dette er der naturligvis ikke noget galt i, og det kan endda nogen gange være den perfekte løsning. Men ligesom at sorte sko, sorte bukser og sort trøje hver dag bliver meget kedeligt, skal der nogen gange lidt farve eller mønster til. Det kan give din stue det ekstra pift eller gøre værelset mere livligt.

Det vigtigste ved en tapetsering er naturligvis, at udtrykket passer til resten af rummet. Du ville for eksempel ikke vælge en lyserød blomstertapet til din søn på 12 år. Han vil nok hellere have noget mere drenget, for eksempel noget blåt eller sort mønster. Uanset hvad skal man huske at tænke sig godt om, før man vælger tapet, især til børneværelser. Børn vokser hurtigt om, og hvad, der var sejt den ene dag, er ikke sejt den næste.

Så mangler du lidt mere liv til din stue, og vil du gerne gøre det så billigt som muligt, jamen så kan tapeter være en rigtig god løsning. Mangler du lidt inspiration, så klik dig ind på tapeteksperten.dk. De er, som navnet antyder, eksperter i tapet. De har et kæmpe udvalg med noget for enhver smag. De har samtidig også markedets bedste priser med fri fragt, når du køber for mere end 999 kr. Der er altså masser af penge at spare, så der er ingen undskyldninger.  

Posted in: Tapeter