Tapet i høj kvalitet fra tapeteksperten.dk

By:

Da jeg var en lille dreng, havde jeg tapet på mit værelse. Det var et falmet tapet med blå striber, og det var fyldt med skrammer og buler. Oppe i toppen krøllede det, fordi det ikke var ordentligt sat op, og der var ikke gjort noget ud af at pudse væggene ordentligt op inden under tapetet – nogle steder kunne man banke på væggen og få pudset til at rasle ned bag tapetet. Jeg er sikker på, at det hele sad så løst, at man bare kunne hive godt til, så ville tapetet ryge af i eet stykke. Det var mig strengt pålagt ikke at pille i tapetet – jeg tror simpelt hen ikke mine forældre havde tid eller lyst til at sætte nyt tapet op – men jeg kunne ikke modstå fristelsen, og væggen ved siden af min seng var nærmest pillet helt i stykker.

Derfor har jeg altid haft en fæl modvilje mod tapet, og stort set hele mit voksenliv har jeg været stålsat på at sørge for, at mine vægge var pudset til punkt og prikke, og malet i smukke, ensartede farver. Men inden for de seneste år har jeg mærket en trang til fornyelse. Og da jeg ikke er typen, som har tålmodighed eller talent til at udføre vægmalerier med stencils eller lave kanter og opdelinger med malertape og al den slags nymodens finurligheder, var der kun én mulighed tilbage: Tapet.

Da jeg modvilligt begav mig ind i den fagre nye tapet-verden, var det ikke med de helt store forventninger til, hvad jeg ville finde. Men jeg blev godt nok positivt overrasket! Der er sket virkelig meget inden for tapet siden min barndom. Hos tapeteksperten.dk fandt jeg det største – og billigste – udvalg af kvalitets tapet, jeg nogensinde har set – og med så mange forskellige mønstre, farver og motiver, at jeg måtte kigge en ekstra gang. Nu er jeg hooked, og kan på det varmeste anbefale, at man køber tapet fra https://www.tapeteksperten.dk/

 

Posted in: Tapet