Tapet fra Tapeteksperten

By:

Hvide eller generelt ensfarvede vægge kan sagtens have deres charme – især hvis man er en stor fan af den skandinaviske design tradition. Det helt enkle udtryk kan være meget smukt i sin æstetik og formfuldendthed. Men helt ærligt: Hvor mange af os bor rent faktisk på den måde? Og kan vores livsstil overhovedet bære alle de blanke overflader og den strømlinede ensartethed?

 

Jeg tror, de fleste af os kan skrive under på, at vore hjem alt for sjældent ligner et boligkatalog. Hvis ikke gulvet flyder med legetøj, har vi jo sikkert hobbyer, der for det første roder, for det andet tager tid fra den rengøring, der gør det muligt at bevare det glatte look – nullermænd i hjørnerne er jo nok et no go i et ægte Danish Design hjem. Og de færreste af os har råd til de møbler, som følger med.

 

Hvad vi nok allesammen har råd til, er at skabe hygge med second hand møbler, kreativ belysning, puder, tæpper og andet décor – f.eks. tapet. Der er så mange muligheder i tapet, og hvis man er rigtig fantasifuld, kan man få det til at spille perfekt op mod rummets øvrige indretning, så man skaber en helt formfuldendt stemning. Prøv f.eks. fototapet med motiver lige fra bogreoler over sandstrande til superhelte – eller skab et rigtigt retro- eller vintage rum med stribet, blomstret eller mønstret tapet!

 

Hos https://www.tapeteksperten.dk/ finder du et bredt og varieret udvalg af tapet til særdeles rimelige priser. E lave priser gør, at du kan købe flere ruller ad gangen og prøve dig frem med forskellige typer tapet for at finde ud af hvad der passer bedst til din bolig. Du finder både fototapet, stribet, mønsteret og blomstret tapet, og tapet med dyremotiver eller Disney prinsesser. Når du køber tapet hos Tapeteksperten.dk får du dine varer leveret lige til døren indenfor få hverdage. Service og kvalitet i top – priser i bund!

 

Posted in: Tapet