Stribet tapet fra Tapeteksperten.dk

By:

Noget af det, jeg husker allerbedst fra min barndoms sommerferier, er duften af nåleskov – og stribet tapet. Min familie havde en ødegår i det svenske af den helt gammeldags slags, med rødmalet træ, pumpe i haven, en skov med en skøn lille badesø tæt på, og så det klassiske svenske stribede tapet i køkkenet og stuerne. Jeg kan huske, hvordan tapetet falmede år for år, og nu, hvor jeg er blevet voksen og har overtaget sommerhuset, er striberne næsten usynlige – udviskede efter mange år med sol og fugt og daglig slid.

 

Jeg kunne næsten ikke få det over mig selv at rive det stribede tapet, som dog havde dannet baggrund for så mange dejlige barndomsminder, ned. Hvad skulle dog kunne erstatte det? Huset ville ikke være det samme med ensfarvede vægge, men hvor skulle jeg finde et stribet tapet, som kunne overtage pladsen på væggene i mit elskede sommerhus?

 

Hos tapeteksperten.dk fandt jeg svaret – for selvom tapet har været out of tyle i mange, mange år, er det på ingen måde gået i glemmebogen hos alle. Tapeteksperten.dk fører alle slags tapet, såvel ensfarvet som mønstret, profileret eller med tekstur, blomstret eller tapet med tema – og til min store glæde også stribet tapet, og dét i så mange varianter, at jeg blev helt svimmel.

 

Det lykkedes mig tilmed at finde et stribet tapet, der lå så tæt op af det oprindelige, at man næsten skulle tro, at det var det der havde været brugt. Nu lyser væggene i ødegården med fordums glans, og jeg er lykkelig!

 

Jeg kan varmt anbefale https://www.tapeteksperten.dk/stribet-tapet/ – der er penge at spare i forhold til fysiske butikker, leveringen er hurtig og sikker, og de fører alle nødvendige redskaber og tilbehør til opsætning af tapet. Og det er faktisk ikke så svært at gøre det selv, som man måske skulle tro!

 

Posted in: Stribet tapet