Sådan bruger du tapet i indretningen

By:

En af tidens vigtigste trends inden for indretning er uden tvivl tapet. De tider, hvor væggene skulle være hvide, er for længst overstået, og det er endelig tilladt at give væggene lidt farve, lidt mønstre og så videre. Ja faktisk er det super trendy. Dog er mulighederne mange, når det kommer til tapet, og det kan være svært at finde ud af præcist, hvad der passer til ens indretningsstil. Generelt handler det om at prøve sig lidt frem og mærke, hvad man selv synes ser godt ud. Det er også en god ide at lade sig inspirere, og det kan du gøre i dette indlæg, hvor jeg kommer med et par bud på, hvordan man bruger tapet i indretningen.

 

New Yorker-stemning

Først og fremmest vil jeg anbefale den måde, som jeg selv har brugt tapet på. Jeg er tosset med New Yorker-stilen, eller Urban Living, som aldrig rigtig går af mode. Storbystemning og livlig atmosfære er lige mig, og det klæder især lejligheder virkelig godt. Er du ikke bekendt med Urban Living, kan det kort sagt beskrives som markant minimalisme kombineret med rustikke materialer. Forestil dig en penthouse lejlighed i New York, så har du den. Her kan man aktivt bruge tapet til at fremkalde New Yorker-stemningen og få det til at spille sammen med den øvrige indretning. Det gør man ved at købe et tapet, der imiterer eksempelvis mursten eller beton, og lade det give kontrast til de øvrige vægge.

 

Striber

En anden måde at bruge tapet på, som jeg også er helt vildt med, men ikke endnu har fundet plads til i mit eget hjem, er med striber. Vertikale striber er oplagt på tapet, fordi det afgiver et behageligt udtryk, uden at jeg kan forklare hvorfor. Det er en super god baggrund for ens flotte møbler og en gode måde at live op i de kedelige, hvide vægge. Find et flot udvalg på https://www.tapeteksperten.dk/stribet-tapet/.

Posted in: Stribet tapet