New Yorker-stilen i hjemmet med tapet

By:

Trends inden for boligindretning har det med at skifte hele tiden. Dog er der nogle enkelte stilretninger, som er så tidløse og elskede, at de nærmest aldrig går af mode. Et godt bud er den skandinaviske, som vi især er mestre i her i Danmark. Et andet eksempel er New Yorker-stilen, som har fundet sin inspiration i byen, som aldrig sover. Hele verdens hovedstad har huset nogle af de mest kreative mennesker og været inspirationskilde til utroligt mange ting. Det rå men stilede miljø præger også mange af byens boliger, og dette har inspireret folk i hele verden til at få et lille stykke af New York igennem deres indretning. Elsker du også New York, og vil du gerne indrette din bolig efter New Yorker-stilen, så læs med her og find ud af, hvordan du kan bruge tapet til at opnå dit mål.

 

Et stykke af storbyen

New Yorker-stilen henvender sig bedst til lejligheder, eftersom den har sit udspring i New Yorker-lejligheder. Fornemmelsen af at være højt oppe, have god udsigt og være placeret i byen er essentielt. Bor du ikke i lejlighed, og har du ikke dyttende, gule taxaer kørende rundt uden for vinduet, så kan du give hjemmet lidt storbystemning på en anden måde. Man kan få nogle flotte og stilede tapeter med storby-motiv, blandt andet fra New York, som især er velegnet til at blive placeret på en enkelt væg. Det gør desuden indretning lidt mere levende og er en god måde at skabe kontrast til de andre monokrome vægge på.

 

Rustikt møder elegant

En af de ting, som kendetegner New Yorker-stilen, er rustikke materialer kombineret med en minimalistisk indretning. Eksempelvis et gammelt trægulv, eksponerede murstensvægge, rustikke møbler osv. er ting, der giver den ønskede atmosfære. Har du en lejlighed, hvor ingen af disse ting er til stede, kan du bruge et tapet til at efterligne. Du kan eksempelvis købe et tapet med print af en murstensvæg og sætte det op, da det giver samme, gode effekt. Det, plus meget mere, kan du finde på https://www.tapeteksperten.dk/fototapet-og-fotostat.aspx

Posted in: Fototapet