Når man får øjnene op for noget nyt

By:

Når man får øjnene op for noget nyt

I kender det sikkert godt. I længere perioder kan man gå og nyde livet uden at være klar over, at man i virkeligheden mangler noget. Eller måske man har fundet sig fint tilfreds med, hvad man har, uden egentlig at overveje, at det måske er på tide at skifte det ud.

Men så pludselig en dag, så finder man et nyt site, et nyt mærke eller en ny stil, som man bare udforske, eje eller kaste sig ud i.

 

Jeg håber, I kender til det, for så vil I kunne relatere til en oplevelse, som jeg havde for nylig. Jeg surferede nemlig lidt rundt på nettet en aften og stødte pludselig ind i nogle enormt smukke håndklæder fra Missoni. Jeg fandt dem hos Tapeteksperten, hvor jeg ofte handler på grund af deres store udvalg og spændende nye udtryk – men hvorfor jeg ikke har fået øjnene op for Missonis varer noget før, det skal jeg ikke kunne svare på.

 

Et fantastisk udtryk – og et godt håndklæde

Det kan lyde ganske banalt og måske lidt dumt, når jeg udtrykker mig så positivt over for et håndklæde. Men hvis du først ser dem og mærker dem, så vil du kunne forstå, hvad jeg mener. Håndklæderne kommer nemlig i masser af fantastiske farvespil, og det er desuden et super lækkert håndklæde.

 

Missonis håndklæder, synes jeg, har et lidt italiensk udtryk, og deres enormt smukke mønstre og farvespil var lige dét, som jeg manglede på mit eget badeværelse. Det bringer simpelthen så meget liv og farve, og det er bare dejligt. De fås i mange forskellige farvekombinationer og mønstre, og derfor er det altså bare en producent af håndklæder, som jeg allerede nu ved, jeg vil vende tilbage til, hver gang jeg skal have nye.

 

Det var lige lidt om en oplevelse, som jeg havde. Så kan jeg kun håbe på, at I får samme ’feeling’, hvis I skulle finde på at købe et sæt håndklæder derfra.