Køb flotte og inspirerende tapeter hos tapeteksperten.dk

By:

De fleste, som kender mig godt, ved, at jeg er en hund efter romantik. Jo mere vintage, patineret, snørklet, guldbelagt og småblomstret det er, jo bedre – uanset om det drejer sig om mit sengetøj, mine væg dekorationer, pendellamper, lysekroner, smykker, tøj og lingerie. Der skal helst være blonder, flæser, fed silke, kniplinger, filigran og pailletter overalt. Broderet sengelinned, tunge, støvede fløjsgardiner, ægte tæpper på mine gulve og ægte stuk i mine lofter. De, som besøger mig, går en sand oplevelse i møde med te fra en genuin russisk samovar serveret i det tyndeste kinesiske porcelæn, mens man ligger henslængt på divanen eller chaiselongen, som er spækket til randen med unikke puder behængt med frynser, kvaster og klunker i alle afskygninger. Musikken kommer selvfølgelig fra en tragtgrammofon, og de af mine vægge, som ikke er udsmykket med guldaldermalerier eller dækket af tunge bogreoler, er selvfølgelig tapetseret efter alle kunstens regler.

Jeg køber al mit tapet hos tapeteksperten.dk – og her er det virkelig svært at vælge mellem alle de forskellige typer romantisk tapet i forførende mønstre, som tilbydes i webshoppen. Her er alt fra Liberty mønster til Pear & Pomegranate og deres smukke swirls i sarte farver, Un Bisou blomstret tapet med små fugle, som passer så godt til min vinterhave, og det utroligt lækre Lavender Dream, som får badeværelset såvel som soveværelset til at ligne en pudderfarvet drøm. Til mit køkken har jeg valgt et Stjärnvik stribet tapet i sart lyseblå og hvid, som understreger den rustikke stemning, min musikstue er dekoreret med klassisk tapet i fransk landstil, og mit bibliotek har fået et victoriansk islæt med et Gracia tapet med guldskær.

Når jeg handler tapeter fra tapeteksperten.dk, er det både nemt, hurtigt og billigt. Jeg vælger og vrager blandt smukke og inspirerende tapeter i den store webshop – og får altid produkter i absolut topklasse!

Posted in: Tapeter