Indretningstip til badeværelset

By:

Badeværelset er altid en udfordring, når det kommer til indretning. De blanke flader, den hvide marmor og det funktionelle inventar skaber hurtigt et meget klinisk udtryk, der godt kan være svært at slippe væk fra, hvilket er træls, når man ønsker at skabe et hyggeligt og indbydende badeværelse. Heldigvis er der et par måder, hvorpå du kan gøre badeværelset mindre klinisk og i stedet skabe den varme atmosfære, som er ideel et så privat rum, som badeværelset jo er.

 

Liv

Som sagt er der en del elementer på badeværelset, som hverken kan fjernes eller flyttes rundt på. Derfor er det oplagt at fokusere på pynten, når du indretter dit badeværelse. En god måde at gøre badeværelset mindre klinisk og mere organisk er med liv i form af planter og levende lys. Grønne planter i vindueskarmen og foran spejlet skaber en god kontrast til det livsløse marmor og de blanke klinker, og det ser rigtig godt ud. Det samme gælder med levende lys, der kan forbedre atmosfæren om aftenen.

 

Farver

En anden måde at gå all-in på pynten i badeværelset er med de faste bestanddele, så som håndklæderne. Her er det desuden oplagt at skabe kontrast til badeværelsets dominante, hvide farve ved at tilføre lidt farve. Et godt mærke, der laver nogle farverige men stilede håndklæder er Missoni. Håndklæderne kan fås i et væld af elegante farvekombinationer, der alle sammen passer perfekt ind på badeværelset. Priserne er desuden til at overkomme, når man tænker på hvor høj kvaliteten er, så der er råd til at købe flere og have en god rotation. Du kan købe Missoni håndklæder hos tapeteksperten.dk, der ellers udemærker sig ved at have landets bedste udvalg af tapet. Priserne og leveringstiden er presset i bunden, men det er servicen heldigvis ikke, så det kan varmt anbefales at handle her.