Indretning af badeværelset

By:

Badeværelset er ofte et rum, der bliver forsømt, og det er ærgerligt. Hvorfor skal badeværelset ikke have lige så meget forkælelse som de resterende rum i hjemmet? Det er noget af det første, vi ser om morgenen og noget af det sidste, vi ser om aftenen. Det er et rum, hvor vi tilbringer mere tid, end vi lige regner med. Det er her, hvor vi forkæler os selv med et langt varmt bad, og det er her, hvor vi gør os klar til dagen, der kommer. Det burde derfor være et rum, der er rart at være i. Personligt, hyggeligt og inspirerende. Det er derfor tid til, at vi lader drømmen om et nyt badeværelse leve! Og nej, det behøver på ingen måde at være hverken tidskrævende eller dyrt. Der er et væld af muligheder for at indrette sit badeværelse, så det både får et personligt udtryk, men også afspejler resten af indretningen i din bolig. 

Vis personlighed med de små ting

Om du har et stort eller lille badeværelse spiller ingen rolle, da alle dele i et badeværelse kan være med til at give masser af personlighed. Det kan være alt fra et smukt spejl, et pæn bordplade, en sjov plante eller hvad man nu ellers kan finde på. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og en lille smule pynt er bedre end ingenting. Det kan nemlig være lige netop det, der udstråler personlighed. Det er altså de små ting, der tæller, hvis du vil gøre dit badeværelse rarere at være i. 

Jeg har selv lige piftet mit badeværelse op med nogle meget smukke missoni håndklæder fra Tapeteksperten.dk, og selvom det blot er håndklæder, så har det givet badeværelset en helt anden atmosfære. Et bevis på at det er meget lidt, der skal til. Håndklæderne er lækre og udstråler velvære, og så er de samtidig utrolig smukke at kigge på. En perfekt måde at pynte badeværelset på. 

Klik ind på tapetekspertens hjemmeside i dag og få et nærmere kig på det store udvalg af de smukke håndklæder. De kan fås i forskellige farver og mønstre, så der er lidt til enhver smag. Alt sammen til gode priser hvor de fleste kan følge med!