Indret med stribet tapet

By:

Det kan godt virke som et voldsomt skridt at tage at skulle drage tapet ind i hjemmet. Dog skal du huske på, at tapet ikke nødvendigvis behøver at være en dominerende faktor i indretningen. Tapet kan tjene alle mulige formål – at fremhæve et bestemt møbel, at skabe dybde, at understøtte en bestemt indretningsstil og meget, meget mere. Én af de mest oplagte måder at bruge tapet i indretningen på er med stribet tapet. I dette indlæg har jeg givet et par tips til, hvordan du kan bruge stribet tapet i indretningen, som du kan lade dig inspirere af.

 

Striber gør større

Stribet tapet er et meget yndet og ‘go to’-tapet, fordi det rummer en række gode kvaliteter. Først og fremmest har striberne den effekt, at de kan få et hjem til at virke større. Derfor er det oplagt at bruge i mindre boliger, såsom lejligheder og rækkehuse, hvor man gerne vil gøre et rum mere rummeligt. Derudover har stribet tapet også den kvalitet, at det går sammen med stort set alt. Med mange andre motiver og mønstre er du låst og begrænset til kun at have nogle få, bestemte møbler til at stå, mens du med stribet tapet kan skifte ud i indretningen, lige så tosset du vil.

 

Fremhæv det gode i din indretning

Stribet tapet kan desuden bruges til at fremhæve nole af dine yndlingsmøbler i lejligheden. Når du tapetserer med striber, er der ingen grund til at bruge samtlige vægge i rummet. Faktisk ser det oftest bedre ud, hvis du blot tapetserer en enkelt væg, da der opstår en god kontrast i mødet med de øvrige vægge. Her kan du passende vælge en væg, hvor der står en flot designerstol eller lignende, som du gerne vil fremhæve.

 

Køb her

Du kan finde et væld af designs ved at besøge tapeteksperten.dk, som har landets bedste sortiment af stribet tapet.