Gør ungerne glade med fototapet fra tapeteksperten.dk

By:

Når man, som jeg, er den stolte far til tre uregerlige møgunge på 5, 8 og 11 år, er man nødt til konstant at være på dupperne. Der er fart over feltet på tøsen og de to knægte, og den ene uge elsker den ene skateboards og rulleskøjter, den anden har kastet sig over superhelte tegneserier og action figurer, og den tredje er ikke til at vriste løs fra sin spilkonsol. Ugen efter er disse interesser afløst af parkour, Disney prinsesser og ishockey. Jeg er efterhånden garvet i at finde brugt udstyr, som kan understøtte denne virkelyst og nysgerrighed, så afkommet bliver behørigt stimuleret – det nyeste er, at de også gerne vil have, at deres respektive værelser afspejler deres hobbyer, som de identificerer sig dybt og inderligt med.

I begyndelsen gik Superfar all in med projektor og akrylmaling, så Spiderman, Superman, Elsa fra Frost, hele FIFA holdet og FIH verdensligaen kunne blive foreviget på ungernes soveværelsesvægge. Det begyndte dog at blive trivielt at skulle male hele møget over, hver gang en ny hobby eller et nyt idol dukkede op, og jeg overvejede kraftigt at sige fra over for den opgave. Men så opdagede jeg fototapet.

Med fototapet fra tapeteksperten.dk er du godt dækket ind. Her findes fototapet med alle tænkelige motiver – alt fra sport over superhelte til Disney prinsesser og boy bands. Hos tapeteksperten.dk er priserne på fototapet så lave, at du kan købe stort ind. Dette er en fordel, hvis du skal skifte tapet hver måned, fordi knægten pludselig kan lide DC i stedet for Marvel, og tøsen pludselig elsker heste. Når du bestiller fototapet i webshoppen hos tapeteksperten.dk foregår det nemt og sikkert – og du kan tilmed købe alt nødvendigt udstyr ved samme lejlighed, og til samme lave priser. Fototapet fra tapeteksperten.dk er tapet af høj kvalitet, og når du først har øvelsen, er det nemt at sætte op!

Posted in: Fototapet