Gode håndklæder fra Missoni

By:

Jeg overlader trygt alt vedrørende indretning til min kone. Det er ikke der, mine største interesser ligger, kun når det angår det at lave det. Jeg elsker alle former for gør det arbejde, og der er aldring tøven, når min kone spørgerom et eller andet, hun gerne vil have lavet. Hun bestemmer over farver og placering og jeg står for resten. Jeg arbejder nemlig kun med kvalitetsmaterialer.

Hun er helt vild med tapet for tiden

Jeg tror det skyldes, at de fleste sætter glat væv op alle steder og maler det hele ensfarvet, så vil hun gerne have noget, der skiller sig ud, i hvert fald på nogle af væggene. Ind på tapeteksperten og kigge sammen, for jeg sætter det gerne op, og jeg er ret god til det, hvis jeg selv skal sige det. Men jeg havde ikke gættet, det også have håndklæder. Hos os skal de nemlig heller ikke være ensfarvede, og dem vi har er ved at være slidte. Da min kone havde valgt tapet til køkken og stue, så valgte jeg at overraske hende og bestille en masse Missoni håndklæder som en gave til hende.

Find dine håndklæder på https://www.tapeteksperten.dk/missoni/.

 

Den vanlige, hurtige levering

Jeg har efterhånden vænnet mig til det, men jeg bliver stadig lidt overrasket over, at der så hurtig levering fra tapetmesteren.dk. Denne gang gik det lige så hurtigt, og da jeg ikke var hjemme, var det min kone, der tog imod pakken. Det medførte et opkald, mens jeg var på arbejde, for hun mente, der måtte være sket en fejl, for ud over tapet, så var der også håndklæder med. Jeg spurgte forsigtigt, om de i det mindste var pæne, og de var mere end bare godkendte, og ja så kunne jeg godt løfte sløret for, at det var med vilje som lidt ekstra til hende. Der var desuden både til os selv og til gæstetoilettet, og det var en bedre gave end at komme hjem med blomster til hende.