Giv rummet karakter med stribet tapet

By:

Når du tilføjer et stribet tapet til dit hjem, så skaber du karakter og personlighed. Det er en fed måde at dekorere væggene på, og det viser, at du tør gå lidt udover det gængse. Striberne fås i mange versioner, men hvad gør de egentlig ved et rum?

Chevron striber

Det karakteristiske op, ned, op, ned-mønster, hvor linjerne ikke er lige, men derimod livlige, kan give et skønt spil på dine vægge. Dit øje stimuleres ved den bevægelse, der ligger i linjernes kontinuitet, og de virker knap så bastante som traditionelle striber.

Horisontale striber

Vandrette striber kan hjælpe dig med at få rummet til at synes større, og samtidig giver det et flow i indretningen – særligt hvis du vælger at tapetsere alle væggene. Bredde striber skaber ro, mens smalle striber giver mere dynamik, så overvej hvad der passer bedst til dit rum og dit sind.

Vertikale striber

Lodrette striber “løfter” loftet, så rummet synes højere. Samtidig kan lodrette striber skabe et elegant og moderne udtryk afhængig af farvevalget. Og hvem siger, at du skal bruge den samme farve hele vejen rundt? Der kan opstår en spændende dynamik, hvis du arbejder med samme bredde striber, men forskellige farvenuancer.

Tern – også en slags striber

Et stribet mønster, som mange overser, er tern. Her ligger linjerne både vandret og lodret og de krydser hinanden igen og igen. Det er oftest brugt på møbler og plaider, men det kan give en anderledes og smuk tekstur til din væg.

Kun fantasien sætter grænser

Drømmer du om et stribet tapet – eller et hvilket som helst andet tapet – så kig forbi tapeteksperten.dk, hvor du finder et væld af smukke inspirationsbilleder. Du kan søge mellem forskellige mønstre eller rum og finde lige præcis det tapet du drømmer om.

Priserne i super fine, leveringen er hurtig og den generelle service har aldrig fejlet noget, når jeg har handlet der, så de får mine varmeste anbefalinger med herfra.

Posted in: Stribet tapet