Giv din bolig et personligt præg med tapet

By:

Tapet har i den grad fået et comeback, og man ser det oftere og oftere pryde væggene i mange boliger – og det er med god grund! Tapet har nemlig flere muligheder, end man lige regner med. Tapet giver et væld af idéer til at skabe særlige og personlige udtryk. Du kan skabe dit helt eget personlige præg til din bolig fyldt med farve og liv, og det er en god måde at give hjemmet en make-over på uden, at det kræver en masse og koster dyrt. Det kan være én enkelt væg, halvmuren eller måske en dør? Du behøver nemlig ikke nødvendigvis at tapetserer hele hjemmet – nogle få steder er rigelig. 

Jeg har længe gået med idéen om at indføre noget tapet i hjemmet, men det er svært at vælge, når der findes tapeter i alverdens smukke farver og dekorative mønstre. Det er jo som sagt kun fantasien, der sætter grænser, og jeg havde lyst til at eksperimentere med forskellige tapeter. Vores indretning er generelt meget lys og rolig, så det ville ikke skade, hvis der kom lidt “larm” fra tapetet. Et lidt mere vovet tapet, der skabte opmærksomhed omkring sig. Jeg valgte derfor at sammensætte to forskellige slags tapeter i stuen, der både gav en masse farve og grafiske udtryk – og selvfølgelig en masse personlighed. 

Tapetet endte jeg med at købe hos Tapeteksperten, og det kan i den grad anbefales, hvis I også overvejer at kaste jer ud i tapetens verden, men ikke har råd til at betale en formue. Her kan I finde et stort udvalg af tapet, der er delt ud i praktiske kategorier, så I hurtigt kan finde frem til det, som I søger – eksempelvis blomster, striber, natur eller noget helt fjerde. Hvis du er i tvivl om det mindste eller har brug for et råd, så hjælper de gerne med deres gode service! 

 

Posted in: Tapet