Forny dit køkken – med tapet

By:

Vi skulle have nyt køkken, noget jeg havde glædet mig til længe. Da vi gik i gang med at hive de gamle køkkenskabe ned, så kom den gamle tapet indenunder frem. Et tapet med en gullig farve og med et mønster, jeg vil beskrive som fransk eller italiensk landkøkken med masser af forskellige grøntsager på. Jeg var solgt, for det var det fedeste retrotapet.

Jeg skulle have tapet i køkkenet

Men tapet, der har været udsat for årenes gang, er ikke noget, der står til at redde, så jeg skulle finde noget tilsvarende. Det ville gøre køkkenet så meget mere festligt end bare at male det, og det var nu, det skulle gøres, så andre en gang i fremtiden kunne blive inspireret af mit tapet på samme måde.

Jeg faldt for et tapet med forskellige billeder af porcelænstallerkener. Alle malet i blå, som gav et præg af gamle dage på samme måde som det, der var på væggene tidligere. Jeg valgte samtidig Tapeteksperten, for her kunne jeg vælge tapet efter det rum, det skulle bruges i, men også efter type. Et stort udvalg, der var sorteret rigtig smart, så det var nemt at finde den stil, jeg var til.

Smukt og flot tapet

Det giver noget helt andet til et køkken med tapet. Jeg er så glad for valget, som skyldtes det gale tapet. Tak til de tidligere beboere for at inspirere mig, og jeg håber, dette kan inspirere dig, når du skal ordne dit køkken, eller et hvilket som helst andet værelse, som virkelig får et andet liv med det rigtige pynt på væggene.

Også tak til Tapeteksperten, for her fandt jeg det tapet, jeg bare var vild med, og som nu har givet mig et køkken, der ikke er som andres, men som samtidig er så flot, som jeg havde turdet ønske mig.

Posted in: Tapet