Et oprør mod det hvide tapet

By:

Når du hører ordet tapet, hvad tænker du så på? Mit bud er, at du tænker på en af de mest kedelige områder af hjemmets indretning, som er nemmest bare at vælge den hvide version af, men som samtidig hurtigt bliver misfarvet af hænder på væggene, møbler, som rører væggen, eller noget tredje i samme kategori. Hvis det er sådan, du har det med tapet, så er det måske på tide, at du gør noget ved det. For tapet er meget mere end det.

 

Som indretningsekspert hører jeg tit spørgsmål omkring, hvordan man kan bringe mere liv ind i sine rum. Den hyppigste måde at gøre det på er faktisk ved at male den ene væg i en anden farve – mens den mere modige løsning er at vælge et andet tapet. Hvad jeg selv har gjort, handler det om nu.

 

Gå med et stribet tapet

Det kan være en svær balance at finde et tapet, som på samme tid skaber et unikt hjem på en subtil måde, uden at det bliver for meget – samtidig med at det skal afspejle både personlighed og den nuværende indretning. Derfor kræver det en del tålmodighed og en del research, inden man vælger et nyt tapet.

 

Selv valgte jeg at gå med et stribet tapet, som jeg faldt over hos tapeteksperten.dk. Jeg blev hurtigt forelsket i mulighederne for, hvordan farver, striber og min nuværende indretning kunne komplimentere hinanden, ligesom at jeg heller ikke blev frastødt af de priser, som tapeteksperten har. Hvis du er på udkig efter stribet tapet, grafisk tapet eller fototapet, så besøg dem for et godt køb med god service. Jeg havde selv en god oplevelse med at handle der og synes dermed, at de fortjener en anbefaling. De har med sikkerhed det, du leder efter, i og med at de har et enormt og godt udvalg af tapeter.

Posted in: Stribet tapet