De mange muligheder med fototapet

By:

Når man indretter sit hjem, kan man desværre sagtens komme til at køre lidt fast i den samme stil, selvom man egentlig gerne vil prøve noget nyt. Det er ikke altid nemt at tænke ud af boksen, men heldigvis er der kommet en ny trend, som kan hjælpe dig godt på vej – fototapet. Med fototapet kan du både give din lejlighed personlighed og stil på en meget, meget nem måde. Kunne du tænke dig at blive inspireret, så læs med her.

 

Soveværelset

Det første sted, hvor du virkelig kan udfolde din kreativitet med fototapet, er i soveværelset. I de fleste tilfælde er soveværelset et privat rum, hvor man ikke inviterer gæster ind, men hvor man har alenetid. Derfor må man godt give det lidt stemning, og det kan man blandt andet gøre ved at sætte et fototapet op med et eksotisk print. Eksempelvis et billede af en strand med palmer, hvis man vil gøre sit soveværelse til en slags oase, hvor man drømmer sig lidt væk og slapper helt af.

 

Stuen

Men også i et rum som stuen, der skal være lidt mere alsidig, kan man prøve kræfter med fototapet. En god ide kan være at sætte et tapet op med print af en murstensvæg for at give indretningen lidt kant. Kombinér det med hvide vægge, et lækkert sofaarrangement og tæpper på gulvet, og du har allerede en stilet dagligstue.

 

Hvor finder man det?

Fototapet er som sagt blevet en trend igen, og derfor er det nemt at få adgang til et stort udvalg. Et go to-sted er helt sikkert Tapeteksperten, der, som navnet antyder, har specialiseret sig i tapeter og derfor har et enormt udvalg. Du kan både scrolle igennem sortimentet eller søge efter noget bestemt. De har helt sikkert et fototapet, der netop passer til din smag.

Posted in: Fototapet