Brug tapet til at personliggøre dit hjem

By:

Tapet er igen blevet en af de største trends inden for indretning, og det åbner op for en hel masse muligheder for dig, når du skal indrette dit hjem. Tapet kan bruges på uendelig mange måder, og den vigtigste er måske, at du kan bruge det til at personliggøre dit hjem. Et hjem med stilet indretning er ikke svært at opnå, for det kan altid kopieres fra et boligmagasin, men det er straks sværere at give det et personligt præg. Her er tapet en god hjælp, fordi det skaber så mange muligheder. Læs med her og få lidt inspiration til, hvordan du bruger det.

 

Liv stuen op

Perioden hvor køkken, badeværelse, vægge og så videre skulle være hvide er heldigvis ovre. Vi danskere er gode til at indrette minimalistisk, men det giver hurtigt et tomt udtryk. Har du helt hvide vægge i stuen, kan du bruge et tapet til at skabe kontrast, uden at det stjæler al opmærksomheden. Find eventuelt et diskret mønster, der siger noget om dig, og lad det præge én af væggene. Må der gerne ske lidt mere, kan du også finde tapet med motiv. Er du glad for at rejse, kan du eksempelvis finde et tapet med motiv af en sandstrand, et storbybillede, en bjergkæde eller andet og lade det præge én af væggene. Dette er noget af det hotteste inden for indretning lige nu og kan virkelig give stuen karakter.

 

Sjælfuldt soveværelse

Stuen er ikke det eneste sted, hvor du kan bruge tapet. Du kan også skabe stemning i soveværelset, eller du kan gøre børneværelset mere fantasifyldt. Det handler om at lade fantasien løbe, og hvis du mangler inspiration, kan du besøge Tapeteksperten.dk, hvor de har et kæmpe udvalg. Her kan du enten scrolle igennem udvalget eller søge på bestemte ord, og du finder nok hurtigt ud af, at deres priser på tapet er rigtig fornuftige.

Posted in: Tapet